Állásbörze a Kondor Béla Közösségi Házban

MEGHÍVÓ
Állásbörzére
Tisztelettel meghívjuk a „A budapesti nemzetközi repülőtérre épülve a helyi gazdaságfejlesztés ösztönzése új munkaerő-piaci szolgáltatásokkal Bp. 18. kerületében és Vecsésen” norvég projekt keretében Budapest Főváros Kormányhivatala XVIII. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztály által szervezett állásbörzére.

Időpont:               2017. március 9. (csütörtök) 9 00 órától –12 00 óráig

Helyszín:             Kondor Béla Közösségi Ház (1181 Budapest, Kondor Béla stny. 8.)

 

PROGRAM:
8.30 – 9.00       MUNKÁLTATÓI REGISZTRÁCIÓ
9.00 – 09.10      MEGNYITÓ
Kucsák László országgyűlési képviselő
09.10 – 09.20    KÖSZÖNTŐ
Hunyadi István városigazgató
9.10 – 13.00      ÁLLÁSBÖRZE
állásajánlatok (közel 200 állásajánlat), pálya-munkavállalási tanácsadás, munkaerő-piaci információnyújtás, önéletrajzírás.

Az állásbörze célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, alkalmat biztosítson a közvetlen és személyes találkozásra a munkaerőpiac szereplői között, valamint a közfoglalkoztatási jogviszonyban foglalkoztatott munkavállalók elsődleges munkaerő-piacra való átsegítését. A látogatókat a munkaadók által kínált álláshelyek mellett nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedésük érdekében személyre szabottan kívánjuk segíteni álláskereséshez hasznosítható munkaerő-piaci információ-nyújtással és technikákkal, pálya- és munkavállalási tanácsadással.

Részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével jelezze Budapest Főváros Kormányhivatala XVIII. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztályhoz az fmkdarusutca@lab.hu e-mail címen vagy az (1) 292­-60-93-as telefonszámon.