MEGHÍVÓ SULPITER – „Fenntartható Városi Logisztikai Tervezés” c. projekt 5. partnertalálkozójára.

MEGHÍVÓ SULPITER – „Fenntartható Városi Logisztikai Tervezés” c. projekt  5. partnertalálkozójára.

MEGHÍVÓ

Vecsés Város Önkormányzata és Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az Európai Unió Interreg Central Europe Programjának támogatásával megvalósuló,

SULPITER – „Fenntartható Városi Logisztikai Tervezés” c. projekt 5. partnertalálkozójára.

A projekt célja a szállítási forgalom, a városi logisztikai szektor hatékonyabb és kevésbé környezetterhelő fejlesztése Budapesten és az agglomerációban. A szektorban érintett szereplőkkel megkezdett párbeszéd folytatása egyrészt betekintést ad a projekt keretében folyó munkába, a térség fenntartható logisztikai tervének készítésébe, másrészt lehetőséget biztosít a meghívott cégek és szervezetek képviselőinek a problémák feltárásához és a lehetséges megoldásokhoz való aktív hozzájárulásra, a bemutatott prezentációk véleményezésére.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér térségében előkészítés alatt lévő jelentős közúti és vasúti beruházások mellett olyan ügyfélbarát megoldások is megvitatásra kerülnek, amelyek akár a szabályozás, a szokások megváltoztatása révén jelentős javulást tudnának elérni a térségben lévő kiskereskedelmi és a vendéglátó-ipari egységek kiszolgálása területén, segítve a szállítók munkáját, javítva a hatékonyságot és csökkentve a szabályozási anomáliákból, vagy a helyi sajátosságokból fakadó konfliktushelyzeteket.

Időpont:                     2019. május 20. (hétfő), 17:00 órai kezdettel
   Helyszín:                    Bálint Ágnes Kulturális Központ- 2220 Vecsés, Telepi út 43.

Parkolás a központ melletti parkolóban lehetséges. 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát legkésőbb 2019. május 17-ig a baksa.timea@bp18.hu vagy bugyi.ilona@vvft.hu e-mail címekre küldött üzenetben jelezheti a résztvevő nevének, beosztásának és email címének megküldésével.

Megjelenésére és a szakmai vitához való aktív hozzájárulására feltétlenül számítunk! 

Vecsés, 2019. május 08.                                                                                      

                                                                                              Tábori Ferenc
                                                                                                                               alpolgármester