Pályázati felhívás 2017 Greenairport Díjra / Call for entries: Greenairport Award 2017

Pályázati felhívás 2017 Greenairport Díjra / Call for entries: Greenairport Award 2017

Tisztelt Partnerünk!

Megnyitottuk a Greenairport partnere díj pályázati időszakát. A díjra egy (vagy több) 2017-ben megvalósított környezetvédelmi intézkedéssel lehet nevezni. Szeretnénk a figyelmébe ajánlani, hogy pályázati anyagát 2018. január 25-ig nyújthatja be. Bízunk benne, hogy számos pályázatot áll majd módunkban elbírálni.

A pályázati felhívás célja:

Célunk, hogy megismerjük a Greenairport Partnerek környezetvédelmi kezdeményezéseit és elismerjük a klímavédelem érdekében tett erőfeszítéseiket. Idén is meghirdetjük a Greenairport Díjat, melyre „Fókuszban az energiahatékonyság” vagy egyéb témakörben várjuk a legjobb megoldásokat. A pályázatra egy (vagy több) 2017-ben megvalósított környezetvédelmi intézkedéssel lehet nevezni. A legjobb megoldással pályázó Greenairport Partner a Budapest Airport 2018. február 8-án megrendezésre kerülő Éves Díjátadó Gáláján veheti át a rangos elismerést. A pályázatot a Budapest Airport koordinálja. A pályázati lehetőséghez kapcsolódó információszolgáltatást, a pályázatírással kapcsolatos tanácsadást, a beérkezett pályázatok kezelését és értékelését – szakértők bevonásával – a Budapest Airport munkatársai látják el.

Pályázati feltételek:

Minden Greenairport Programhoz csatlakozott vállalat nyújthat be pályázatot olyan környezetvédelmi intézkedésről, amely 2017-ben valósult meg vagy hatása, eredménye 2017-ben realizálódott. Kiemelt téma: “Fókuszban az energiahatékonyság”

Az alábbiakat értékeli a zsűri:

  • Greenairport program céljaihoz való hozzájárulás: javítja a vállalat és ez által a repülőtér környezeti teljesítményét (szén-dioxid kibocsátásának csökkentése, energia-megtakarítás, hulladék¬csökkentés, vízfelhasználás csökkentése, megújuló energia).
  • Hatás: az intézkedés során elért környezeti javulás mértéke.
  • Adaptálhatóság: az intézkedést vagy a mögötte meghúzódó szemléletet más vállalatok is alkalmazhatják.
  • Kreativitás: a probléma feltárásában vagy megvalósítása során alkalmazott egyedi megoldások, ötletek.

A tavalyi díjazottakról bővebb információ a honlapon.

Jelentkezés: 2018. január 25-ig várjuk a csatolt magyar vagy angol nyelvű kitöltött űrlapot a greenairport@bud.hu e-mail címre, valamint a további felmerülő kérdéseket és javaslatokat is itt lehet jelezni.

A Greenairport Partner Program nevében,

Szarvas Gábor                         Kis Ferenc
Igazgató                                 Környezetvédelmi vezető

Jelentkezési űrlap

Greenairport Award 2017_entry form_EN