Portfolió adatbázis

A Budapest Repülőtéri Régió Klaszter kiemelt feladata a térség hazai és nemzetközi megjelenítése. Ennek keretében gyűjtjük azokat a potenciális befektetési helyszíneket és lehetőségeket, amelyeket a Klaszter hazai és nemzetközi fórumokon, üzleti találkozókon, konferenciákon és kiállításokon bemutathat és aktívan ajánlhat a beruházási szándékkal a térségben érdeklődő fejlesztők, befektetők körében.

Az adatbázis kialakításához szükséges, hogy minden fejlesztésre alkalmas területről minél részletesebb információ álljon rendelkezésre. A mellékelt formátumú adatlapot  az info@budcluster.hu emailcímre elküldve válhat egy terület a kiajánlási portfolió részévé. Az adatok elektronikus kiadványba kerülnek és a későbbiekben kereshető adatbázis alapjául szolgálnak majd.

ADATLAP

A Klaszter alapítását megelőzte egy sikeres Európai Unió Central Europe programja által támogatott Interreg projkekt megvalósítása. Az alapítók jelenleg is részesei hasonló projekteknek és aktívan keresik az ilyen szakmai és fejlesztési partnerségekben való részvételt. A Klaszter tevékenységéhez szoroson illeszkedő témákban, így a repülőtér (környezetbarát) megközelítésével foglalkozó LAirA projekt, valamint a fenntartható városi szállítási szolgáltatással foglalkozó SULPiTER projektben is aktív szerepet vállal.